kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, March 15, 2013

congrate my friends...

assalamualaikum..

mate agak mengantok da...tapi tak mo nak tido...badan sakit2 kot...huhuhu...sape leyh tolong urut yer...ade tak nak suggest sape2 yang pandai yang urut....dok tengah layan lagu ngan solihin, sementare mencari rumah baru, aku dok menumpang la umah dye...sorry sol, susahkan ko....aku nak ucapkan tahniah la kat bakal lecturer UMP nie...my fren, Shiful coz selamat dinikah and disandingkan pada 3 hb lepas...Alhamdulillah, meriah sangat....nak tahu, si epul nie mintak aku jadi pengapit dye...aku tak tolak la permintaan dye, sanggup balik semate2 nak jadi pengapit dye...time kawan mintak tolong, cube la sedaye upaye kan....tak rugi kan....sekarang dye study kat jepun and baru abis buat master...naik sem baru nie dye akan continue buat PHD....kate dye la, dye akan bawak isteri dye g sane....bagusla tu epul sebab leyh fadila jage ko...lagi semangat nak study kan.....tahniah lagi sekali eak...

p/s: sory gamba aku dok sebelah pengantin tak dok lagi...nanti dah de aku upload k...setakat nie, nie je gambo yang ade...


 majlis nie jugak dihadiri oleh YB Dato' Saifuddin, Timb. Menteri Pengajian Tinggi....

 nie sebelah perempuan...


semoge bahagia hingga ke syurge...


~ eden bilo lai ~

1 comment:

cweet pinky said...

wah , besnyer :P

cantek betul kaler kan , abg atau lak bile , dah decide sape pengapit lak , ehehehehe ~