kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, September 3, 2013

rahsia...

Assalamulaikum wbt..

jom jawab salam kengkawan...mudah-mudahan ape yang dilakukan mendapat keberkatan daripada Allah....so, dah tak de tajuk untuk wat entry and plus dengan takde citer sangat...tapi gatal nak update blog yang ntah sape2 tengok...ade eak, tq taw sebab bace, ape yang baik jadikan tauladan..yang tak baik tekan button delete dalam memory card kepale hotak* korang..( maaf bahase agak keremajaan sikit...)....

rahsia

sangat sebenarnye ape yang dibincangkan kat FGD dengan K*&..(..nama kementerian tidak boleh didedahkan atas sebab2 teretentu...harap faham..tp sape yang nak tahu sangat kan,....)..kat Palm Garden IOI resort tempoh hari...bile??...29 hb ogos lepas la der sehari sebelum besday i, sekali ngan penyelidik dan pembantu penyelidik yang lain...2 jam jugak la berlangsungnye FGD nie and banyak input yang berkaitan diberikan...so, tak nak tulih banyak2 sebab sumenye rahsie...

dan

aku pun tak tak tahu apa tujuan aku masukkan entry nie sebenarnye, kalau dah taw rahsie...so, ketuk kepale tanye hotak sendiri...kaaaannnnn...haaaaa, tetibe teringat balik, kalau tak leyh citer ape yang berlaku dalam perbincangan tu,....izinkan aku citer ape yang jadi mase ondeway pergi kesane....pada suatu hari...memang macam pertandingan bercerite peringkat tadika seluruh daerah la nie....sambung balik, ondeway pergi ke sane memang banyak cabarannye korang oiii...mule2 dengan dapat mesej yang bagitahu mintak aku turun ke ofis pukul 6 pagi...aku terpacak dah kol 6 pagi tu kat ofis,..( tak la pukul 6 tepat kan, lebih2 la sikit ke 5 or 10 minit gitu..)...tunggu punye tunggu, last2 gerak dekat2 jam 7 jugak...adoyaiii,..pengajaran kat sini "biar kite tunggu orang, jangan orang tunggu kite..yezzaaa..."....mase pergi tu memang terperangkap dalam jem la jawabnye...3 jam tak cukup untuk sampai kat sane tepat pade waktunye....huhuhuhu, kelam kabut jugak mintak RAs kluster laen untuk bantu buat rakaman....tq khairi and fafau sebab melayan jap keadaan kelam kabut kitorang mase tu...pe2 pun, planning berjalan dengan lancar...syukur kepada Maha Esa kerana mengizinkan segale2nye berjalan dengan baik....

I
I
I
V
cekidaut dengan pic nie je..pic lain2 tu terlalu private dan confidential...so, tak leyh nak show off sangat beb...

No comments: