kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, September 9, 2013

RAs workshop...make fun together...

Assalamualaikum w.b.t

jawab salam jom...kat mulut yer, bukan jawab dalam hati...leh ke macam tu..boleh kan aje...ape macam life kengkorang sumer..harap baik2 sahaje yer....pasang surut, duke and gembire pasti ade...itu yang jadi warna dalam kehidupan bukan...semua orang nak gembire ye tak...tapi mungkin gembire selepas menempuh ujian itu lagi besar maknenye daripada gembire kepada perkara yang sudah biase di lalui...

menarik

sangat pengalaman bulan lepas...cehh!!..citer bulan lepas baru nak citer...kepada owner blog sile letak jawatan sebagai penulis blog sebab suke tulih citer yang dah basi...teeettt....ade kak limah kisah...tak de kan...seumur hidup, nie bengkel yang paling lame la aku attend setakat nie,...keje sorting data with my RAs friend from others university....excited gilos, awal2 tu memang la ase cam tencen sikit, dengan terpakse mengabaikan buah hati seketike...tapi bile lame2 tu, ok la...momentem nak sorting data tu dah dapat kaann...

dua kali

kengkawan bawak tengok wayang sepanjang berbengkel,...fuhh, tenkiu sangat la woii, sebab bawak aku berfoye2 di panggung wayang...tak tahan jugak tengok nombor kat dalam laptop sepanjang hari...malam2 kene release kan jugak kepala hotak yang berjambul nie...amboii, bahase kurang supan betol...pepeham je la, bile kepale tengah mental lepastu membawak pulak kepade teringin mengupdate blog...memang ke laut la ayatnye...so, ade data yang tak dapat disiapkan, bawak balik universiti masing2 and continue sampai siap...ape2 pun, best lepak and enjoy ngan korang...misi akan datang, kat mane ade kelas renang...nak join boleh sebab aku tak leyh terapung..huhuhuh...ape2 pun kengkawan..ingat taw, dalam kehidupan tanpa ujian, kite tak akan tahu sekuat mane diri kite, iman kite dan ketaatan kite....ujian juge boleh menarik semule kite ke landasan yang benar andai kate kiter tergelincir,.. tanpa ujian daripadaNYA, mungkin kite akan lebih jauh tergelincir.....syukur dengan ujian dan berusahe untuk menempuhnye...kengkawan jugak penting taw, ko boleh hidup sengsorang ke....sekian...

 zul...hanis...fatimah...atikah....

 khairy...fafau...ogy...

 baju merah anip...reseacher paling mude and masih solo...ingin berkenalan..


 beginilah keadaannye setiap hari...huhuhuhu, mau tak stressnye...



tige dari kiri...jijul ( yang nie masih kosong 3, aku rekemen mane2 jande yang berhajat) memang baik orangnye....paling kanan tu fakhrul...

 Dr. Aziz and Prof Zarida pun ade...

 tengok..betape tak pandai nye aku main bowling...ke longkang saje...tapi pe2 pun masih boleh dibanggekan sebab, khairi lagi tak pandai men...huhuhuh..(ketawe jahat beb..)


I
I
I
I
V

nikmati dan hargai detik itu...
 

No comments: