kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, February 5, 2014

Bukan Mudah....

Assalamualaikum w.b.t

cer jawab salam sikit..haaa, macam tu la...ok, ape ea nak citer...nie kes maleh buat koje la nie...so, kite mengupdate blog la...ke camne...


banyak

peristiwa2 menarik berlaku dalam bulan januari tahun nie....nak citer sume ke ea?...tak ape la, kite citer satu2 ye...cerite pilihan untuk post kali ini ialah meeting bersama pegawai KPM di KPM, Putrajaya pada 23 Januari..

Pembentangan

nie more kepada mengeshowkan ( boleh ke gune perkataan nie ) hasil data daripada kajian yang dah dibuat kepada pegawai2 yang terlibat untuk dimajukan kepada KSU KPT or lebih tinggi lagi kepada Menteri Pendidikan Malaysia. Meetingnye berlangsung sebelah petang, bukan kajian daripada kami saje yang buat pembentangan,...termasuklah 2 kajian lain yang cube diketengahkan kepada peringkat lebih tinggi...urmmm, seriuslah pulak content post kali ni...adoyaaiii....maleh la citer, lebih kurang macam tu la...

dah lame 

tak jumpe kengkawan RA dari kluster lain,....make, rindula jawabnye....tak banyak sangat citer dapat share dengan dyorang sebab mase tak mengizinkan, lagipun menumpang kenderaan orang lak tu...so, kene ikut jadual la macam biase...minggu nie still ade meeting jugak, 7 Feb and buat kat Fakulti kejuruteraan UPM...InsyaAllah dipermudahkan...cekidout dengan gambar yang sempat di snap...

 nie la boss aku...Dr. Hj Abd Aziz Bin Hj Abd Syukor

 rakan-rakan RA...

 khusyuknye Dr. Aziz mendengar pembentangan...ke tido?

 sahabat baru dari UNIMEP...
 I
I
I
I
V
tempoh penyelidikan dah nak habis, urmmm...nak keje ape pulak ye lepas nie...

No comments: