kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, October 2, 2013

fly to..

Assalamualaikum w.b.t

jawab ye....pening!!!...tolong!!!...huarghhhh,..hiyaaakkkk,,,,haiyokkkkk....tak de perkataan dah nak tulih tok gambarkan traffic jem yang berlaku dalam kepale hotak aku sekarang nie....(...sory sol aku still tak kawal bahase dalam blog...)....cikgu BM tegur aku sebab bahase yang ditulih dalam blog nie tidak menepati piawaian antarabenue....

.....

itu yang aku tulih minggu lopeh sebelum fly to langkawi tapi tak sempat nak abih kan karangan tu sand post kat dalam blog sebab habih stuck kejap....bile off lappy, secare automatiknye tersave dalam draf..tadi buke balik, tengok ade lagi then berniat nak sambungkan je citer nie....26 till 28 hari tu menapak di langkawi untuk bengkel research aku yang satu nie...jangan salah faham..bukan research untuk master sbb research tuk master pun masih dalam pencarian tajuk yang sesuai...kredit to kak laily coz bagi tunjuk ajar...back to the topic...kitorang menginap kat the frangipani hotel...boleh tahan tempatnye sebab penuh dengan mat and minah salleh....kerje makin bertambah jugak, yang makin clear..Alhamdulillah,..tapi makin kusut pun ape kurangnye...huhuhuhu...so, kepale hotak...(maaf again, bahase tak sesuai untuk anak2 bawah 18 tahun..)..yang kusut and jem nie, jadi tenang bile dapat jumpe membe Ra dari Uni lain and dapat jejalan tepi laut...(..tak mandi pun laut sebab seriau tengok ombak kuat sangat...leyh kate semue la tak mandi laut kali ni..)....

haaa

kat langkawi pun baru je ade sedare..sape eak..sape lagi kalau bukan pak long and mak long si Fafau...memang frendly sangat, layan kitorang macam anak sendiri, terharu la sy mak long...acececeh, mak long soh amek no tel kat fafau, katenye kalau datang langkawai lain kali, roger je dye...memang brutal la cakap macam tu kan.....paling best makan tepi air port and tengok matahari nak masuk laut..pepaham je la oii...

tak ada

nafsu nak membeli mase hari last..soryla kengkawan and family...tak de ole2 dari langkawi...to who know me better..aku memang susah sangat nak membeli..tak kire la ade duit ke tak, kalau takde duit apatah lagi kannn...so, jimat pun jimat...pernah la nasihat kat diri sendiri, jangan la lokek sangat..tapi dah terajarla der...aku memang susah nak membeli...hari sabtu bengkel habis awal tapi flight memang sengaje beli lewat...malam jam 9...pengalaman la jugak kalau nak citer, malam tu before landing kat LCCT...flight macam berkona2 di atas udara..(...berkona2 tu mean berpusing2 la..)...mungkin angin kuat sangat kot till tak mengizinkan flight tu nak landing...lagi satu, kalau korang nak taw makanan dalam flight memang mahal, tapi sebab ade sponsor, dapat gak le aku rase makan di atas udara...kalau nak tunggu duit sendiri, mungkin 5 ke 10 tahun lagi kot..huhuhu..then back to upsi, and do the work as usually...cekidaout..


kat LCCT






 dalam bengkel tersebut...Dr. Eftah thanks a lot...




 ni la mak long fafau...
 fafau yang baju pink tu...yang paling kanan, khairy..
hanis..fafau...ogy...tim...

I
I
I
V


1 comment:

cweet pinky said...

baru nak mintak ole2 , ehehee !! abg sol pown ade blog ker ?? kalaw ade , bg la link kat I :P