kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, October 8, 2013

tak boleh memaksa....

Assalamualaikum w.b.t

jemput jamah salam kat atas...Alhamdulillah, semakin tenang...urmm, pe eak nak buat sekarang...keje macam banyak tapi tak tahu nak buat ape...macam mane tu...faham tak...mesti tak kan...so, jangan tak siuman sangat untuk cube faham...hari khamis nie ade bengkel penulisan untuk pelajar master...adoyaaiii, tak dapat pergi sebab kena pergi UPM untuk analisis data research...urmmm, kadang2 kene korbankan sesuatu untuk dapatkan sesuatu yang lain...dengar tu!!...setiap pilihan perlukan pengorbanan kan...dan setiap pilihan yang dibuat, kite perlu bertanggungjawab ke atasnye....dan yang paling penting, kite berhak memilih yang terbaik untuk diri kite...dan juge kite layak untuk dapatkan yang terbaik...ape2 pun, harap next time ade lagi bengkel macam tu...semalam aku dah jumpe SV aku...banyak pencerahan yang diberikan untuk meneruskan mod A nie...fully research habaq hang...untuk permulaan, cube cari kecenderungan bidang yang kite minat...InsyaAllah, kene ikut proses dan step, sebab menuntu ilmu tu kan satu proses yang berkembang..mesti ade peningkatan dari mase ke semase...well done myself,..bagi kreadit sikit kat diri sendiri yer...jom...cekidout...

I
I
I
I
V

No comments: