kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, October 16, 2013

Salam Aidiladha

Assalamualaikum w.b.t

jemput jawab salam sambil makan kueh raye...huhuhu, amacam cuti raye kali nie, mungkin ade yang tak cuti jugak kan...tapi pe2 pun belum terlambat nak ucap selamat hari raye korban....semoge kite menghayati sebenar-benar erti pengorbanan sebagai seorang muslim dan hamba Allah dalam kehidupan kite...dunie2 ini sia-sia je melainkan orang-orang yang tahu menggunakannye untuk hari yang kekal nanti....berape banyak ye lembu atau kerbau yang di korbankan di kawasan and...sile share dengan aku yer...saje nak tahu je....

Cuti

sampai hari nie, tapi petang nie masuk ofis jugak sebab nak siapkan beberape perkare yang belom siap lagi...name pun kerje kan, mane penah habis...rindu kat mak...urmm, maaf  mak, belum sampai masenye untuk senangkan mak lagi...almaklum, mungkin mak lebih memahaminye...InsyaAllah, harap2 dengan doa mak, suatu hari nanti aku akan berjaye macam orang lain and akan senangkan mak....ameenn...

tajuk

research macam dah dapat, tapi tak tahu macam mane nak tunjuk kat SV...nak bawak tajuk je ke, ke nak bawak proposal??....kerangke kerje???....ape tu, adoyaiii...dah belajar kan, tapi macam mane nak praktikal kan semuer tu....malu bertanye, sesat jalan kan....dah berjute kali dengo pepatah tu...tapi tak faham2 lagi...so, minggu ni kene mule menulis dah....aktiviti survey mennyervey jurnal2 dalam web pun tak pernah abis, pe taknye...bukenye 5 minit, yang lain2 dok teok you tube and segale bagai yang tak pernah buke...mase nak buat keje tu la macam2 idea baru and web nak dibukenye....YA ALLAH, kuatkan lah hati ini....

I
I
I
I
V
caiyokkk3x....semangat3x.....

 nampak macam orang tue tak...tue dah aku nie oiii...

ngan abg ipar...macam kat oversea...kan3x...amacam baju raye warne kuning...sesuai tak?


 sedare mare bertandang ke rumah....makan2 joomm....



 malam raye...teknik kukur kelape yang mungkin betul....agak2???


nie artis korea mane lak nie...huhuhuhu...

1 comment:

cweet pinky said...

tah la bape lembu kebo kena semelih...

btw gud luck la yer...

cantik baju raya, yang penting buncit tuh , macam senang hati je. hehehe ~