kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, June 12, 2013

PECAH....

Assalamualaikum wbt

Jemput jawab salam yer....macam biase, hari-hari bangon awal and pergi swap kad kerje then masuk kerje...dah preapare lappy atas meja, bukak email and box.com....fokus kerje untuk tengok update dalam due2 mende tu...adoyaiii, sampai tahap boring jugak nie, tapi kene cube variasikan aktiviti melawat laman sesawang dalam ni, baru tak boring, agaknye la, mood nak update blog buat mase sekarang nie memang dah capai maleh tahp kritikal dah....kalau Son Goku (hero dalam citer Dragon Ball, kalau korang ingat lagi la)..dah kire tahap super saiya 4 dah, kepale dah tahap berasap2 cume tak tukar jadi kaler kuning jer...actualy, im going to story about my friend's lappy la (...simple word to understand = laptop)...last week, his laptop's screen was broken by rak yang lekat kat dinding dalam hostel kite orang...perghh, korang taw, rak tu (do no how to mention rak in english)...suddenly dislocate from its place and landing down to my friend's lappy...tragic accident la, its happen juz a few second...tak sempat nak buat ape2, ...then, i borrow him my laptop to study coz tomorrow he had paper....once more tragic accident happen, i dont know why, suddenly my lappy repeatly shutdown automaticly...huhuhuhu...,pe boleh buat, dye study ikut fon je la..moral of the story is, first to administration, please recheck maintanance at our hostel,...secondly, please buy a new laptop for my friend,lastly to all collage citizen, take care of your laptop...

evidence
I
I
I
V



 p/s : sorry english bertaburan...

No comments: