kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Saturday, June 1, 2013

ulser...aduyaiii, nape??

Assalamualaikum w.b.t

jemput menjawab...agak lame jugakla ulser kat mulut nie nak sembuh, sehingga hari ini dan saat aku menaip post ini, ulser aku masih lagi sakit serte menyakitkan...simpati la kat aku awok orang...menagih simpati sebab mase kat UUM 2 hari lepas, memang takde selere nak makan...klu makan pun takde nikmat, and sekadar tak nak bagi perut berkeroncong je....pengajaran yang sudah terang lagikan bersuluh, bersyukurlaa dengan nikmat yang dikurniakan, dari sekecil2nye sehingge sebesar2nye....even ade makanan yang sedap tapi mulut sakit tetap tak dapat nikmat makan tu....dah biase makan sebelah kiri, sekarang bile memerah keringat sambil buat pakse rela makan sebelah kanan, luke pulak bahagian dalam mulut sebelah kanan...lastly due2 belah sakit bila mengunyah...so, an ending of the story, i happy that i can still eating eventhough its can make me hurt....hurt is wonderfull...

p/s : untuk tatapan 18 tahun dan ke atas sahaja, kanak2 yang ingin melihatnye, sile selawat banyak2...please...

 gigi kuning dikatakan lebih kuat daripada gigi yang putih...auta atau fakta...

 sakit woooo....any objecion...

sekali dapat due tuuu.....

I
I
I
I
V
~ siapakah yang sudi, menghulurkan simpati kepada nasib ku ini...(cer teka lagu ape)~

No comments: