kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Saturday, June 1, 2013

Bengkel Kajian IPTA..

Assalamualaikum w.b.t

silakan jawab salam dia atas...siap berjemput lagikan...Alhamdulillah, selamat pergi dan kembali daripada bengkel kajian di UUM, Sink Kedah....Bengkel nie dijalankan selama 2 hari iaitu 30 and 31 Mei, tapi aku start journey hari rabu 29 Mei bersama RA yang lain, tempat penginapan best, kat hotel EDC UUM,dewan pun kat situ jugak....mencabar la sangat bile kene nek bus ke sane...awal bulan 4 ke selatan, akhir mei pulak ke utara...yeay!!...letih memang letih tapi pengalaman bekerje dan mencari ilmu tetap diteruskan,jihad...macam2 ragam manusie aku jumpe, dan macam-macam pesen ( jenis ) masalah yang dapat dibincangkan...hopefully, lepas nie kajian ni makin bersinar seperti mentari pagi yang memancarkan cahaye memecah kegelapan malam..(agak2 pandai tak aku bersastera)...adoyaiii, malam tadi baru sampai umah, kredit to my frenz sudi amek and hantar ke rumah, jasamu tetap ku kenang...Prof. Zarida memang sempoii, yang lain memang berakademik, sahabat RA yang lain lagi hebat...rase macam kerdil sangat diri ni, nothing and memang tak pandai...huhuhuhu, what ever it is, i'm still learning to going there, atlest can stand up and sit down at the same level with you all guys...nice to meet you all, this month will be more challenging for our cluster...caiyoookk!!!

 sesi perbincangan...fenomena ganjil..laptop terbang...cer perhatikan gambar di atas dengan perasaan curige...

 antara kluster2 lain yang terlibat...

 Dekan dan Dr. Aziz...tekun, tabah dan berani...(macam slogan sPRM lak..ye ke??)

 a eh, terpandang lak kamera...gambar candit sepatutnye nie...

 eh, terpandang lagi sekali kamera tu...aduyaii, selalu sangat terkalih muke lagi2 time ade orang nak tangkap gambar...

 nie group Education Cluster....Dr. Eftah, Dr. rose, Decan FPPM PM Dr. Noor Shah, Dr. Aziz, and me...
Fauziah = photographer

 Prof Zarida yang dok bersila atas kerusi tu...sempoiii la prof..

aku sememangnye dah kurus..yeay!!...game dah dekat, berat badan pun dah ok, tinggal lagi nak trainning je..
I
I
I
I
V
~semoge dipermudahkan, berkatkanlah segale rezeki yang kuterima daripada MU, YA ALLAH~

No comments: