kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, June 18, 2013

Tiada lagi...

Assalamualaikum wbt

jemput jawab salam yer....
Alhamdulillah, dah selesai beberape perkare hari ini, roadtax moto dah reniew, lesen memandu dah sambung...penat jugaklah seharian berjalan rasenye...bertolak daripada kampung jam 8 pagi, sesampai jer terus pergi kedai motor beli insurans motor...dalam setengah jam siap and duit melayang agak banyak jugak la, then terus pergi pejabat pos.....dah lame tak berjalan-jalan kat pekan tg malim yang tersayang nie...lepas siap je urusan kat pejabat pos....balik kolej, siap2 and terus masuk kerja....untuk makluman, mungkin start hari esok aku akan berpindah bilik/ofis kat blok 8 tingkat 3...wahhh, tingginye tempat tu....anyway, thanks Allah...eventhough i always do wrong thing in my life, and i not perfect in my ibadah but YOU still give a chance to me....thanks Allah, Alhamdulillah..

Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya: 
“Sesiapa yang menolak kata-kata buruk terhadap kehormatan diri saudaranya, nescaya Allah menolak api neraka daripada mengenainya pada hari kiamat.”
Hadith riwayat Ahmad dan Tirmizi

No comments: