kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, October 6, 2011

candid sem Last....waduh, sedeyh pn ada neyhh..



salam empaty..

pagi tadi, my batch pakat ramai2 gi bergambor,..aku kalau bab bergambo nie tak bape suke sangat kalau tak gi..wat2 paham eak...besgilorrrrartangkapgamboooo....ase2 leyh bace tak....emmm, memang epy bile teok mmbe2 sumer dah beso, lagi2 yang dah kawin and de lak yang dah pregnent,...wahhh, mase ngah tangkap gambo tu, terdetik lak at aty ase sedeyhhh....nape ea???...pejam celik je dah sem lapan, aduhaiiii,....tak lame lagi dah nak berpisah and sumer kenangan nie tak leyh nak ulang balik....huhhuhuhu...dah2, tinggalkan mood sedeyhh...citernyer, aku try la dok ade at dalam sumer kamera dak2 ne ( bahase lainnyer giler posing ler )...depan kamera sia, farah, aini, kosni and ramai lagi.....opss, lupe depan kamera purni, hahahaha....epy, gua epy cangat...at bawah detail tok sesi bergambo tadi...


style begambow pagi tadey..

seluar and baju sdn bhd : pakaian
tie and kasut : roomate nyer, ( pnjam mase dye ngah mamai pagi tadi )

p/s : gambo banyak g, tapi aku masok an yang ney dlew k...






4 comments:

kaizen said...

ko mmg... mane leh tgk cam.... hahaha

psykonep said...

amboii, atim....ko pn same kowt..hahaha..pe citer ea at sane...

kaizen said...

ape cer?? tgh carik pesilat2 baru... baru2 nih ade 6 gegirl masuk wehh.. minx2 kekal laa...

*aku ske bergambor ngan skandel2 jer... muhahaha

azwa amani said...

best dah nak habis.. awin pun nak habis, tapi takde pun nak ambil gambarr..heee