kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, October 14, 2011

peristiwa paranormal...

salam...

macam bese, xde citer yang menarik sangat pown.....juz nak talk pasal mende yang berlaku kat aku semlam....on de way je balik umah dari kampus, aku ase len macam je bile lalu satu jalan nie....ase cam nek je bulu hidung aku, eh.....bulu roma la....aku pun tak taw kenape, satu perasaan yang aku rase kurang enak....aku pun pe lagi, pulas la minyak moto aku dengan berhati2...ase berat je moto aku mase tue...ishk, aku dah ase lain dah....nape moto aku berat ea, slunyer kalau nek sowang2 takde la rase cam nie....aku dah mule wiso, pe taknyer, cer korang, tibe2 je moto jadi berat..pe korang fikirkan..aku pun kuatkan lah diri tok tengok cermin padang belakang aku.....dub,dub,dub...lebih kurang camtu la bunyinyer jantung nie semalam......upenyer, solihin membe aku, ...leyh ke aku lupe yang aku memang g ngan dye semalam ke kampus...wasuh2...bikin gue pusing sih...hahaha...tapi aku tetap ase len macam ase cam tayar aku nie pusingnye dah tak betul, pe lagi kitorang stop la and tengok pe yang tak ok at moto kitorang...emmmm, tayo aku pancit lak and mase tu lam kol 12 malam....wat2 suspen le,...aku tepon le membe aku name ALAM...soh dye datang tolong, pastu sufi pun datang gak...last2 watak utama yang jadi hero lam cite aku nie, IJAN...dye la yang tuka tiub tayo moto aku nie ngan bantuan kitowang sume....abis tayo moto aku jadi eksperimen...wawawawa.....lame doh, dekat sejam tuka tayo, phm2 le...kitorang ni an beginer la mende2 camni...aku de gak terpiki "nape la moto nie pakai angin, cer wat moto pakai tayor tak gune angin an lagi best, tukar mase tayo tu dah botak je cam gambo mamat at bawah nie..."hahahah...tetibe je an pk camtu......tangkiyu la kengakwan k....kowang memang cool la, sib bek de membe yang aty dye ikhlas cam dyowang nie...cukup r samapi cny dulu...aku nak gi kelas dah nie...t update g k...salam.....

2 comments:

azwa amani said...

huhuhu..buat saspen jerr.. huhu..

kaizen said...

adesss xleh bla citer ko nih ek....