kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, October 30, 2011

walk2 to putrajaya...

membe2 len datang nek tren and teksi.....wow....hebatnyer....
Fara, linda and akma


Pn. Eima and Cik Pen

salam...

tajuk nie agak merosakkn bahase gak le, tapi janji korang pham an...emmm, juz nak citer mende yang agak dah lame gak le, tapi tibe2 je teringat....mase seminggu b4 cuti Depavali ri2, kitorang bertige ke putrajaya tok selesaikan satu tugasan....emmm, tugasannyer dapatkan kebenaran tok jalankan kajian at sekolah...fes time sampai at KPM putrajaya...huhhu, festime??...sekurang2 nyer sampai la gak dari korang...da sampai lom?.....pastu sempat la bergambo kat sane....due 3 snap and chow balik...huhuhuh..memang pengalamn yang menyeronokkan, kalau xde la excemen nie, mesti aku tak jalan2 pn kat putrajaya sepanjang aku stdy at UPSI...hahahaha....Sampai skrag still tak taw camne jawapan permohonan tu sebab ri2 mase pergi still manual lagi, mean kene antor proposal and borang EPRD tu, tapi mase ondeway balik dah tukar melalui on9 lak...emmm, takpela dah rezeki nak g jalan2 an....pe2 pn harap dapat la sempurnakan tugasan nie secepat yang mungkin...daaaaa...

1 comment:

azwa amani said...

aminnnn..semoga tgsan siap :)