kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, October 21, 2011

Let THEM go...

salam..

baru pas basuh kain and sidai at jemuran...tibe2 ase nak tulih something....tak banyak kot, juz gatal2 nak tulih....yang dah pergi tu biarkan ia pergi....yang dah berlaku tu juge biarkanlah ia berlalu....yang penting kite terus ngan hidup nie yang kite sendiri cipta matlamat kite sendiri.....dalam aku terus ngan hidup nie, yang datang at aku, aku cube tok hargainyer, walaupun tu dugaan yang leyh wat aku nangis.....mesti de yang dah tertulis tok aku....huhuhuhu....feeling lagi malam nie, muhasabah diri balik.....tak cukup lagi nie...betol2...tak cukup, kene usehe lagi..lagi and lagi...kene kuat, banyak and banyak sangat....OH, TUHAN TUNJUKKAN AKU JALAN YANG BENAR.......

nak share feel of words ngan korang hari nie....

p/s : next story myb sal gi putra jaya or AGM KaSIH...

7 comments:

azwa amani said...

yang berlalu biarkan berlalu...yg tersimpan hanya kenangan...

psykonep said...

yup...kenangan yang akan sentiase terpahat di ingatan....kiter berjalan terus ke depan bukan ke belakang...hope2 awin begitu juge...

azwa amani said...

as-salam..awin cme nak bgtau,..ada someone guna gambar abg atau as profile picture

http://www.blogger.com/profile/06216903502824910307

psykonep said...

awin...cube perhati betul2...rasenyer bukan gambar abg tu...

azwa amani said...

awin ada simpan buktinya... dia baru tukar..memang gmbar abg atau.. huhu..femes tul sampai org ambil gmbar jadi profile pic..

psykonep said...

awin de save ker???emmmm...nie yang makin nak tahu nie...gambar yang mane satu ea??..ntah2 gambar tu cam serupe je kot...

azwa amani said...

ada-ada...sebab memng dapat agak, satu hari nanti mesti dia tukar ble ade yg dah detect kan...die gne pic yang abg atau gne kat gmbar family

atau a.k.a abg ngah..

hah, bijak tak??? huhuhuhu