kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, October 18, 2011

face of words....

salam..

camne ne...mesti terkejut an aku post tajuk entry lam bahase omputih....aduyai, aku nie memang dari kecik de alahan....alahan ngan bahase omputih nie la...ntah le, try gak cari obat alahan nie...still xjumpe2....g at doktor pakar, dye kate obatnye kene blajo la bahase tue.....huhuhuhu...tapi tak pe ushe tu escalator kejayaan...an3x...btol x??..."raselah setiap kate2"....kiter dapat rase tak kater2 tue??semlam, xdapt nak tidow, aku on9 la...tetibe aku dapat le satu feeling yang..perggghhhh, tu la rase perkataan and ayat yang aku bace....mesti korang tak faham...emmm, xpe2 nanti bile sampai mase nanti korang mesti akan fahamnyer larh pe yang aku maksudkan nie...


aku nak share something yang aku jumpe and dapat semalam...cer la feel...


p/s : tq pd someone...

3 comments:

azwa amani said...

betul tu...kiter faham rasa tuu

ygmenyayangi said...

sape someone tuuu~~?

psykonep said...

huhuhu...awin dapat rase kan...mesti syok an....