kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, October 16, 2011

eh!!! aku dah sampai mane nie??

selain daripada bersilat, dyowang nie juga pengkaji alam....nie pn ngah bincang penemuan pokok yang pelik at atas nie....maklumat masih dirahsiekan...

selepas fotoshot nie...membe agak teruje kerana gaye yang tidak disengajekan lebih mirip Bruce Lee...( yang xpakai baju uh...)

gamba yang tidak disegaje an terambil oleh membe, aku tertendang sebatang pokok hingga tumbang....nasib baik takde sape nampak and kejadian tersebut diklasifikasikan sebagai tumbang semulajadi....

daus and ajmi...aku dengar2 dah cube wat bisness....tu dyowng ngah bincang cmne nak ternak ikan at air terjun yang deras camtu...camne eak???....kiter pk an bersame...

tindakan riflek yang mendapat pujian.....pox dok blakang aku agak teruje bile aku secara tibe2 bertindak camtu bile nmpak camera menghala ke arah aku......nie satu petande yang baik bahawe prestasi aku dalam silat akan meningkat secara luar biase...huhuhu...



azie and ida...masak nasi goreng memang sodappp...

"bruce lee" upsi nie ngah kompius.....nak buang air besor ke xmo...akhirnye selepas mendapat nasihat yang tidak munasabah, dye pn meneruskan hajatnye, tapi tak tahu katne...dye hilang untuk beberapa ketika...

paling kanan...alam saje je tunjuk gigi sebab dye baru gosok selpas seharian terlupe yang gigi dye xdicuci....kes lupe gosok gigi nie dilaporkan semakin menjadi2 kpd diri alam...apa yang berlaku sebenarnye....

nie aku cube wat latihan "front kick" at dalam air....tak silap nie gamba nie ditangkap mase aku tendang kali ke 366...letih woooo....




salam...

hahahahaha...tajuk entry nie cam tak bleyh blah an...sbenarnye sabtu lepas aku g jejalan ngan dak2 silat at kelumpang...ramai gak yang gi, sape yang tak gi tu agak keruugian la ckti sebab tak dapat rase nasi gorang azie and ida....dyorang masak sedap giler der....huhuhuh...kitorang g mandi manda la sambil berkelah, nak rapatkan ukhwah la lam bahase ilmiahnyer...klu bahase kureng cket sje2 nak lepak sebab malas dok umah....kitorang bertolak lam jam 4 petang....emm, lebih kurang la bab tunggu kengkawan lain, tak taw sape nyer idea giler, bukan nak plan awal, kol 1 baru plan nak gi, dah lambat sampai an....tapi, pe2 ppn family silat aku nie memang sporting giler babun....haty keringla katakan...ye ke???...sambil2 dok mandi-manda at sane, aku try la asah bakat renangan aku nie...mase aku try menyelam sambil aku berenang2 ke tepian, aku terlanggar le sowang budak nie...tue yang sampai kuar tajuk entry nie..

aku : fuh!...fuh!...sambil tercungap2, bab baru kuar dari air....

adik tue : eh...abg dah langgar saye la....cakit woooo...

aku : eh aku dah sampai kat mane nie??

adik tue : dah samapai KUALA LOMPANG...

aku : hah! kuala Lompang..???..ingat an kuala lumpur....

adik tue : ( wat muke plik pastu, dye nyelam balik and tak taw timbul tang mana..hahaha)

camtu je la citer yang aku nak share ngan kengkawan tok mlam nie...malam nie agak bowsan and memang cangat bowsan + bowrink...same la kan...dah la xcemen aku tak buat lagi nie,....ok laaaa, chow dlu...salam sumer.....

p/s : gamba memang banyak tapi sumer at membe, t aku upsload bagi kowang tengok k...

1 comment:

azwa amani said...

huhuhu..mesti bestkan menyelam sampai kuala lompang...