kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, October 13, 2011

Jadi "pakngah" ke??

comeynyer kamoo...

salam..

tergerak haty nak post an sesuatu,....Alhamdulillah roomate dah selamat sampai ke rumahnye...moge2 die diberi kekuatan oleh YANG MAHA PEMBERI NIKMAT.....

pakngah...tu le panggilan yang akan dipanggil oleh my nephew nanti....hahaha, skrg tak leyh la sebab dye xleyh cakap lagi,btol x??... entry nie pn sambung entry aku yang lepas2....tapi kali nie nak show muke cucu fes lam family....mggu nie pn, try punye try xdapat jugak nak balik, sebab de banyak sangat kerje yang belom selesai....bis2 tunggu mase raye depavaly je la bab mase tu cuti lebih kurang seminggu...pueh aty la ckit dok at umah an2....name dah diberi, Muhammad Fahri Azhan...syukur sebab sedap di dengar dan penuh dengan makne.....INSYAALLAH, fahri akan berjaya di dunia dan di akhirat.....dah la...tak mo wat entry panjang bab nanti bowsan lak yang membace ( kalau sudi le... ) daaaa.....salam...

3 comments:

azwa amani said...

Alhamdullilah... pakngah...:) huhu

AeN@FiRiN said...

tahniah ata!!:)
pasni bleh pgil awk pak ngah kn??:P

psykonep said...

huhuhu...dye cowang le pggil camtu...yang lain jgn le...ase cam dah tue cgt lak....