kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, October 4, 2011

Oscar Rovers.....aku akan terus berjuang...




salam pengakap..

Alhamdulillah, sabtu lepas selamat berjalan majlis penyerahan kuasa dan mesyuarat Agong Kelab Kelanasiswa Upsi......aku sangat berbangga dengan pencapaian dan aktiviti yang begitu aktif kelab nie...pengakap, dulu, kini dan selamnya...huhuhuh.....aku agak kesal sikit tak dapat join banyak aktiviti pengakap at UPSI sebab beberapa perkara, lebih2 lagi lepas kes besar melibatkan team aku yang sampai skarang masih segar dalam ingatan...tapi pe2 pn sumer tu dah dimaafkan dan aku dibenarkan untuk mengikuti perkhemahan yang aku impikan sem nie....tengoklah macamane, orang kate klu rezeki tak kemana.....aku pn nak mintak maaf pada amard and the geng sebab walaupun aku exco kelab, tapi aku dapat hadir beberapa saja aktiviti kelab....tapi aku tetap sokong korang....pada partner aku dalam exco Latihan dan program tq sebab memahami....ok la, hope pengakap kita terus sukses.....salam pengakap selamanya....


video

2 comments:

aleen aiden said...

wah3,apekah kes besar yg dmaksudkan.hu3

psykonep said...

de la aleen....t len kiter citer, dah teok blog kamoo...nice...