kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, May 21, 2012

hampir terbunuh....fuhhh....syukur...

salam..

hari ahad memang hari yang sibuk la tok aku....pe taknye de tige kelas nak kene jage....huhuhu, gud luck tok dak form 2 and 3 yang akan pekse paper BM sok...tadi dah bincang kan strategi tok jawab exam...so try la gune ea.....back to the topic, aku ase sebak kot tadi...de la anak2 murid nie tanye yang camne ngan hari guru aku...aku celebrate ke tak...and ngan selambenye aku jawabla, tak sangat juz wish jugak la kat cikgu2 aku dulu...ermm, tak sangka time dah tamat kelas dyowang salam2 and hulur hadiah hari guru tok aku...perhh, aku ter'suprise' and ase cam nak terbunuh je....( camne sadis tak ayat aku..)..eh, aku nie cikgu tucen je kot...de gak orang nak bagi hadiah eak...lam hati aku nie pelagi, berbunge2 je....tq eak kat korang...actualy, still waiting for answer from somenbody....if you read this, pliz do something....wahahaha...ase2 cam nak terjun lam sungai jer....

The best date is to be with someone who can take you anywhere without touching anything but only your HEART.

No comments: