kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, May 16, 2012

Ko nak ape sebenarnye...

salam..

agak lame tak entry kan ape2 kat cny....actualy dah kumpul banyak cerite nak tulih..tapi slow2 la kan...aku agak bengang sebenarnye kat someone nie...aku tak taw la ape yang die nak sebenarnye...ishk, mcam2 la...kalau nak fikir3 kan balik, aku pn tak taw ape yang aku dah buat, salah ke??...mungkin salah la kot bagi someone nie...ikot ko la, kekadang tu bahase2 ko tu pun leyh buat orang lain tak suke...mean aku bukan cakap tok aku sorang je...bab, mybe dunie ko kalau cakap camtu normal and biase2 je...tapi orang lain??....mybe tak dapat terime...aku takde pendidikan tinggi pn dalam agama, tak cam ko...aku memang tak baek sangat pn...ko pn dah taw kan sal aku...tapi aku ase care ko and bahase ko wat aku tak selese dengan ko....kasar???aku tak cakap la kasar mybe aku je yang tak bape nak terime, ko kan dak uptodate....cam aku nie still bese2 jer, xde la bagos sangat cam orang2 bandar and maju cam ko...betul ke??...klu dah bandar2 sangat kan, bahase pn hebat2 la ckit kan.....entah, aku pn tak taw...aku tipu ko ke???....tak kan....sombong???...sape2???...aku pn tak taw nak explain camne sal hal nie....satu hari nanti ko akan taw jugak la....by d way, hopefully ko akan berjaye dalam hidup ko....

sory, hari tu kate nak entry dalam bahase inggeris je kan....tapi sekarang lam bm lak...actualy, tak feel la klu tulih dalam bi..mybe entry akan datang yer....

http://2.bp.blogspot.com/_J33YJNFRG5s/TM9n-xRaSyI/AAAAAAAABu4/vdDsbLPte7g/s320/funny_man_face_image.jpg

1 comment:

ariey said...

PUnya dah lama ko berblog, ari nie aku menjadi pengikut ko.. Terimalah jadi anak murid yea.. keh3