kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, May 28, 2012

SAYA SUDAH MENCUBA...

salam..

to rakan-rakan bloger yang selalu jengok my blog * klu ade....moge semue di rahmati Tuhan...Alhamdulillah, hari nie aku diberi kekuatan dan ketenangan untuk menyempurnakan tugas aku...fuhh, susah jugak bile masuk bab baru...thanks adik-adik 0r anak2 murid kat tuisyen bagi kerjesama and sporting ngat.....tapi hopeful sangat u all buat latihan yang cikgu bagi...untuk kebaikan u all jugak kan...actually, tak tahu ape perasaan ko eak bile aku dah cube untuk jadikan keadaan cam dulu balik...mean takde ape2 la yang berlaku, lupe kan yang sudah..cam lirik lagu yang aku slu dengan lam radio..~~sudah , cukup cukup sudah~~~~...betol kate ko, even aku remove pe2 sal ko kat ym or fon or pe2 je la...tapi still tak kan dapat remove memori kan....cam topik kat atas....aku dah cube, mean cam tak de hasil je...so, aku ase ko akan lebih baik and bahagie sangat2 kalau aku remove sendiri diri aku dari life ko.....good luck to you....

the past its done, its unchangeable