kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, July 4, 2013

KLia.....

Assalamualaikum wbt

Jemput jawab salam kat atas yer. apa khabo semue, harap2 semue sihat la yer...ape yang berlaku ye beberape minggu lepas, ape yang menarik yer...cer kongsi sikit dengan owner blog nie...mesti ade yang best, tapi mesti de yang tak best jugak kan....so, tu la warna kehidupan kan, klau satu kaler je, tak best jugak kan...moge dengan ape jue yang berlaku, tidak lain tidak bukan untuk kite dapatkan keredhaan daripada Tuhan...minggu lepas antara minggu2 yang agak bz jugakla bagi aku...tak mo tulih panjang2, 30 and 1 Julai lepas, aku dizinkan untuk menjayakan salah satu daripada kerja research aku nie...aktiviti nie menjemput beberapa kategori orang yang berlainan jawatan, daripada yang berprofile tinggi hinggalah kepada wakil2 organisasi tertentu untuk membincangkan hal yang  agak confidential jugak la...mungkin yang membace nie pun tak faham kan....so, tak perlu faham pun sebab tak masuk exam spm mahupun exam upsr...huhuhuhu...aktiviti nie dijalankan kat Hotel sama-sama, KLia....well done to all, thanks for your cooperation and effort....good job and till we meet again lah...hopefull, research yang sedang dijalankan dipermudahkan oleh Pemilik Seluruh Alam...kreadit to hanip jugak sebab sudi tumpangkan and hantar aku ke Pearl International Hotel kat jalan klang lama malam tu....kat sane de kawan2 yang akan flight pagi tu untuk g posting ke sabah....before tu hantar kawan2 RA daripada perlis naik bas kat Putrajaya Sentral...rindu kat korang semue, t de mase jumpe lagi yer...bye2...

 Prof. Zarida bagi taklimat..

 reseachers and ras yang datang..


 Dr. Uzi bagi taklimat untuk aktiviti FGD keesokannye..

 team ras UPSI...caiyookkk...

 ni la hanip...thanks a lot...

 nie group FGD untuk kluster pendidikan...

 aku ngan Dr. Aziz jadi pemerhati bebas jer....( act aku ni runner mase program nie..huhuhuhu..)

 taklimat akhir sesi....banyak input yang dapat...


 jalan2 time..huhuhuhu,...

 sempat jugak tangkap gambar...nie pun dah dekat maghrib dah...

 cer tengok yatie tu...due dari kiri...adoyaiii, tak jadi nak buat kulit album, ade ke tunjuk 'peace' lak...

 yatie ngan fatimah...

 tak habis2 ngan 'peace' dye....

 hanip and atikah....ehem2, ade ape2 ke yang disorokkan...

No comments: