kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, May 27, 2013

Bengkel Masukkan Markah...

Assalamualaikum wbt

Pagi tadi pagi2 lagi dah ade bengkel masukkan markah untuk Kelas KOka....agak tak ramai tenaga pengajar datang bengkel nie yang dilangsungkan kat Pusat ICT,kampus baru,Proton City...mungkin dyowang ade kekangan2 yang lain sebab ade tenaga pengajar koka ni terdiri daripada cikgu2 sekolah, tak dapat nak keluar sekolah kot...nasib baik aku nie generasi iT la jugak, takde lah pening sangat dengan macam2 step yang di sampaikan...so, epy with the bengkel...sekejap je bengkelnye tak sampai sejam, lepas tu aku kene panggil dengan DEKAN FPPM...working and work...aduyaiii, semangat2 untuk hari ini...ayat bertaburan macam pasir-pasir di tepi pantai....~ mood : pening ~

one word for it...
I
I
I
I
V
 ~ awesome ~

No comments: