kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, May 22, 2013

pendedahan eksklusif...mesti baca...

 Assalamualaikum wbt

minggu nie mule kan kerje dengan badan yang malas, jangan tiru yer, sebab tak termotivasi pun kalau korang tiru...ape2 pun, pagi tadi hujan menyebabkan jadual kerje aku agak tergendala, ditambah dengan keadaan badan yang sengal2 kerana aktiviti yang agak fit jugak la sabtu dan ahad lepas...so, hari nie nak memotivasikan diri dengan melihat gambar orang yang disayangi,...wahhh!!..semangat2....hari ini, setelah lame aku tak dedahkan perkare nie,akhirnye sudah tibe masenye rahsie ini dibongkar..jeng3x...

Berikut merupakan pendedahan eksklusif terhadap kerosakan motor aku akibat kemalangan tempoh hari ;

1.Helmat pecah sebalah kanan kepale...status : masih belum beli baru



 2. Seat motor koyak, selalu air hujan dok masuk ketika hujan...status : kenape tak selotep jer..


3. Lampu signal dan lampu hadapan pecah sebelah kanan...status : signal depan kanan xleyh hidup dan lampu still tak short lagi..


4. Break tangan bengkok....status : break tersempit, lampu break menyala sepanjang mase..


 5. Ekjos kemek...status : sikit je, dah jadi berseni lak ekjos moto nie..


 6. Magat moto depan terkeluar daripada landasan dye...status : betul ke eje magat motor macam tu..


 7. Nampak macam tak pernah kemalangn kan..status : motif??

I
I
I
V
Hati-hati di jalan raye...ingat bakal isteri yang tersayang..



2 comments:

Cik Adnin said...

Wahh..dah ad bakal isteri yang tersayang rupenye..

Anonymous said...

Sooooo sweet yg last tu hehehe .. Bertuah bakal isteri :)