kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, December 25, 2012

Pingat Berganda..

jurus wajib putra...dah tue kot nak main lagi..


salam..

syukran, Alhamdulillah..
dapat bertemu semula dalam entry terbaru nie..
actualy, juz come home from tournament at pulau pinang..
pencak silat open uitm p.pinang..
game 5 hari start wednesday till sunday..

dah lame tak pergi game sebenarnye, apatah lagi training..huhuhu..
so 2 3 entry sebelum nie asik cerita sal training je la...
game aku hari jumaat malam, debar2 tu tetap ade coz dah taw kondisi badan macam mane b4 game...aiyaaakkk, tetibe last minit kene main 2 kategori...
jurus and ganda...ape lagi belasah je la, sebab jurus pun pernah main kan..

Finally, dapat pingat berganda...ganda dapat gangsa and jurus wajib dapat perak..
dalam sejarah bersilat and pergi game, nie first time dapat pingat berganda...
so, untuk bagitahu kat korang yang bulan nie sahaja dah complete dapat 3 pingat, emas, perak and gangse..

takde ape dah nak cerite kot...kalau nak cerite time lime hari nie, memang banyakla..silap2 leyh buat novel...so, cerite ngan upload gambar2 nie je la...enjoy k, terime kasih kepada semue and coach....banyak kenangan yang manis mase kat sane...lepas nie, kene training kuat lagi sebab game memang banyak, dengar cerite bulan 2 kat open um, bulan 3 kat open ukm and open kebangsaan perak, bulan 4 pulak open asian at upsi...huhuhu, banyak kan,..kene work very hard la lepas nie..

tetibe teringat sokong game yaya "yaya, finished him"..hahahaha...

colek (tengah) agak mental selepas kehilangan enset kat toilet..tapi masih mengondol pingat emas dalam silat olahraga kelas c...( mental2..)

 ganda putra upsi..( solihin, di katekan akan bertunang tahun depan..ye ke??)

 ganda putri upsi..kakak and adik...
( asik bertekak mase training...akak kuat moody mase training..)

 naib johan keseluruhan..
( pox..kiri atas macam keseorangan je kan, tapi sebenarnye tak sebab dye agak kecewa dengan sikap pemandu bas yang membawanye dari KL ke PP )


Daus ( paling kiri atas )..cube menunjukkan rase geram dengan coach sebab tak nak bergambar di sebelahnye...

  lepas game with coach Madam Ayu..

Daus menyimpan hasrat untuk bermain jurus tunggal...



wanita berbaju oren, mungkin dari MMU di katekan berminat dengan Daus ( paling kanan )..

 bergambar ngan adik2 PAKK...( macam kanak-kanak tak dyorang nie )



belakang sekali...colek, pieley, and kasturi sebenarnye bercite2 nak bertanding dalam kategori bina badan..tapi di halang oleh orang tue mereka...gaye dah ade kan..


nabil..paling kanan bawah..sakit gigi selepas tergigit medal sendiri...


ana..paling belakang, cube buat pose maut, tapi sayang tak nampak..

aku mununjukkan ase protes sebab cameraman lambat sangat setup camera dye, dekat 15 minit dok posing macam tu..

syud..( sengaja tunjuk medal kat aku,..nape tak tunjuk kat camera kan).....fatonah..aku..

after solat jumaat..

disebabkan terlalu gembire.....gambar nie di ambil secare tak sengaje oleh pox...
( xsangka lompat begitu tinggi, dah terdedah ilmu terbang yang baru dipelajari )

kerana ingin mencuba...gambar yang tersnap nie mase aku cube masukkan due2 medal kat dalam mulut aku...sekadar nak share..

 team seni...




pox tertido semasa bergambar, malam tadi tak cukup tido katenye...mengape??

team silat olahraga...( Daus sempat menjeling awek yang lalu kat sebelah..)

3 comments:

kaizen said...

tahniah bro...

psykonep said...

terima kasih bro..
baru mule trainning balik..
perghh...agak semput jugak la...

cweet pinky said...

poyo budak nih , jom la dtg my blog !!

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/12/anak-luar-nikah.html

nape tak hilangkan word verification ??