kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, December 27, 2012

TOT PLKN...rindunya dengan kamo0o..

Salam..

dalam bz2 aku sekarang nie..( bz ke )..
aku sempat2 belek2 gambar dalam album at dalam lappy nie..
jumpe gambar nie...
rindu dengan kawan2 mase TOT kat cheras hari tu..
macam mane ea life korang sekarang..
dah lost contact terus dengan semue orang..
yang ade pn due tige orang je..
mesti korang dah tak ingatkan kat aku kan..
tapi aku slu teringatkan korang...
hahahaha...anyway, hope korang sentiase berjaye dalam hidup...
jadikan hidup korang penuh bermakne yer...
dalam mengejar dunie, jangan lupe ye kehidupan akhirat nanti...
bersederhana dalam semue perkare yer...
miss u all..


team 6 ( kalau tak salah )...best satu team dengan korang....

I
I
I
I
I
V

yang tue di hormati , yang mude di sayangi..
jom buat reunion..  
~sekian~

2 comments:

Shanadh ahmad said...

Atau... PLKN kt mana dulu

psykonep said...

yup..
atau dapat PLKN kat Bagan Serai tak silap...name kem tu Kem Tegas Mesra..nad katne??