kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, January 2, 2013

epy besday kak wan for 28 times..

salam..

Alhamdulillah, kerja hari ni dapat disiapkan..
esok nak continue siapkan borang and surat claim gaji..
hope esok Dr. ade di bilik...
moge dipermudahkan untuk hari esok...

tak nak tulih panjang2 sebab takde sape nak bace.. hari nie aktiviti yang lain skit ngan ofismate aku ialah celebrate besday tomeyh gurl yang sorang tu...kak wan (dalam gambar pakai baju maroon),...sory kat tajuk entry pn dah tulih umo akak kan...anyway kene bangge dengan umo kite la yer...nak wat camne,dah terkeluar dulu...banyak jugak makanan kat ofis tadi....sponsor by ramai la, termasuklah kak ain, owner besday sendiri, kak ida, kak nida and so on....aku??..urmm, keje aku nie makan je la and jadi cheers leader, macam ketue koir jugak la..nyayi lagu besday untuk akak, berkali2 pulak tu...mesti bangge kak wan dapat ofismate macam aku kan...

here, i upload a few picture to show at you all how hepy we are...huhuhuhu...enjoy!!

 nie before party tu la...capture pic..

 cer tengok kak ain ( paling kiri )..sempat lagi posing macam ngah kol orang...gaye len de tak??


 nie la kek nyer...sape eak sponsor??

 haaa..tu lagi tak senonoh...hujung kek tue dah kene makan dengan kak ida kot??

 nie camerawomen kitorang yang setting...katenye posing skema dulu...entah...i follow jer..

 nampak tak...jadi main character dalam camera ofismate yang sorang tu...haaaaa...

 ala tomeyh2...kak wan cube buat muke paling cute apabila de ofismate yang request...tomeynye..

nie no komen...
I
I
I
I
I
V
enjoy the moment...

~Masih menunggu~

1 comment:

Anonymous said...

hah!! name sy tak de dalam senarai. Pada hal orang nyer ade. (sampai hati~~~)