kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, January 14, 2013

wedding of the year..

Assalamualaikum w.b.t

tak sempat2 nak update somethin dalam blog nie...bz ke??...tak jugak kot, cume malas jer...mase yang ade hampir keseluruhannye digunekan untuk tidoww....so, untuk menghargai peminat2 sy di luar  sane...(ade ke, cam artis pulak dah)...bergurau kan, kadang2 tak pe...aku baru je back to tg malim from kampung minggu lepas....journey to the east la aku ngan membe, solihin and *#e....such a wonderfull experience la ngan dyorang,...from tg malim ke tg malim....

lets i story la bout what happen last friday....story die kan, start daripada planning nak balik lepas ofis our la,..aku dah siap packing tengah hari untuk balik, bincang dengan sol nak amek bas dekat pekan, macam2 dugaan la mendatang, dah macam explorace dah,...pueh talipon sume uncle2 kereta sapu,...sume tak nak amek, aduyaaiii, jam dah dekat kol 6....sesampai je, nasib la sempat kejo bas yang dah bertolak tu...sampai kat KL, terkejo2 lagi ke pekeliling, not happy ending la kat sini, tiket abis macam esok nak raye...so, decide back to tg malim...huhuhu..pe2 pn lastly sampai jugak dengan bantuan sol and membe dye...bertolak la hari jumaat tu and sampai kol 5 pagi sabtu at umah....take a rest and get ready la tok wedding tu...explorece tak habis2 kan...

nie wedding my cousin, finally jumpe pilihan hati dan semoge kekal hingge ke anak cucu and akhir hayat...aku nie antara watak penting jugak la mase wedding nie...haaaa...nak highlight kan la sikit.....PENGAPIT for bride....memang fun la.,...tahniah tuk korang....aku nak ishtiharkan ni antara wedding of the year dalam list wedding yang aku pergi tahun nie sebab aku jadi pengapit...thank you give me chance to feel this feeling..

kreadit: thanks to sol and *#e sebab banyak tolong aku....sayang korang...

 nie la cousin aku....zusmanadia...tahniah!!!


 haaa...confident tu mesti ade...

 bagai pinang di belah2...moge berkekalan...

eh, motif gambar nie??


syukur segalanye selesai....thanks God, ALhamdullillah..

p/s : update gambar kat dalam nie later...

2 comments:

CT said...

Salam.

Mula nak mengacau kat blog orang nie.. jangan marah~~

Amboi~~ highlight perkataan "PENGAPIT" tu.. First time ke jadi pengapit nie?? haha..

Orang kate.. orang kate la.. (bukan sye kate...) Kalau jd pengapit ni lambat kawen.. hahahaa.. Sebab aura dia dah dapat kat pengantin.

Ape2 pun TAHNIAH lah sebab berjaya jadi pengapit..hehehe..

(^_^)...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.