kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, January 10, 2013

ofismate outing..

salam...

tuan2,puan,adik2,kakak2 and abang2, sidang pembace yang dirahmati Allah sekalian..
Alhamdulillah, marilah same2 kite memanjatkan rase syukur yang tidak terhingge kepade Maha Pencipte kerana mengurniakan kite dengan rase kasih dan sayang ini....

haaaaa...
amacam, tengah training untuk bagi ceramah at pelajar2 nanti..bile??..tungguuuu...semalam plan untuk pergi jejalan ngan ofismate akhirnye tercapai...pergi mane ea??..pergi men bowling je dekat bukit beruntung...ramai jugak la yang pergi, hampir 2 setengah kereta...huhuhu...so, spend mase untuk release tension katenyer, memang ter'release' la tension along dok main bowling tu...xde la pandai sangat, penah la main, main biase2 je, tapi kire semalam tu agak bagos la performencenye sebab jadi juare...hahahah..(agak bangge ye disitu)...lepas tu singgah makan2 then balik umah...fuhh, letih woooo....

kasih sayang...
dua perkataan yang berbeza 'kasih' dan 'sayang'...
tetapi maknenye dan peranannye menyatukan segala-gala...
tanpa kasih sayang Tuhan, mana mungkin aku masih disini...
tanpa kurnia kasih sayang Tuhan, mana mampu aku ingin mengasihi dan menyayangi orang disekeliling aku...

Syukur Tuhan kerana kau sentiasa mengurniakan rasa ini...

Ya Allah, kau lembutkanlah hatiku yang keras dan hati2 mereka yang disekelilingku...

~sentiasa bermuhasabah~


kak wan terambek bola yang kecik..so tangan dye tersangkut...jenuh nak tarik kuar..

nie style orang yang takkkk bese men...

eleh...





nie lagi best moment, time nie turn dah la same, pin tu pulak same2 dok ujung yang tak jatuhh...ajaibb, kebetulan?







 nie akak2 yang agak gedik2 jugak la....

  ni CW klu nak tahu or can call her SIFU..

 ni la keputusan game semalam, amacam....aku A..

mysifu CW agak kecewa sebab tak dapat buat strike hari tu...

I
I
I
I
V
itu je gambar ade dalam simpanan, nanti mintak kat akak2 ofis yer....

2 comments:

Anonymous said...

baru episod 'panas enjin'..
next time kita repeat ek!
then, we will see what happened on that day.. teettt ;D
kami bagi peluang je kt insan JK yang seorang tu merasa 'happy' dengan kemenangan sementara.. kuikuikui ;D

Anonymous said...

testinggg...