kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, January 8, 2013

stiker motor...

salam..

haaa...
nie nak citer jap b4 balik ke umah an...
PENRiNGATAN kepada semue pelajar UPSI yoo..
bermula awal bulan 2, sape2 takdok stiker moto and keter mybe akan kene saman...mention by kakwan...tak kire la ko sape except orang beso2, urrmmm...student ke, kerani ke, ofis boy ke, lecturer ke,...kalau tak dok stiker, totap kono tahan yoo...ape lagi, tadi aku pergi melilau mencari borang mohon stiker untuk aku and ofis mate aku skli...haaa, motor aku akan dapat stiker upsi buat mase terdekat...bunyi cengkerik...krikk...krikk...watpe nak cerite kan, sal stiker je pun...so my answer is, ade aku kisah...blog aku kan...bukan masuk kat notification fb korang pun...huahuahua....mood cam ke laut je nie...

tak tahu nak letak gambar ape...nie kalau takde stiker,  pakguard dah sedia nak tahan korang....one of the place is here...dapt cam tak katne??

~jom balik~

No comments: