kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, January 9, 2013

terbaiklah...

salam..

~eh nape kat luar dah terang,..( bisik hati )...tekak memang ase kering gile...bahu sume berat jer nak bangon...tak ingat dah sebenarnye kene pergi keje...aduyaiii....Bangonn2!!...dah lambat kot bangon hari nie...subuh pun teettttt, faham2 je la kan, ke laauutt dah...Ya Allah terime lah solatku~~

sesampai kat ofis terus ingat hari nie memang ofis mate dah rancang nak keluar main bowling kat rawang...aku pun tanye la nak comfirmationess dari kak wan...jawapannye YA!!...and bertolak dari rumah kol 6 petang...akak2 nie suruh tunggu kat umah je...so, bile dah lambat, ade la plan2 nak buat jahat kan...yang tu tak leh nak mention dalam nie...secret and convidential, lets stomach blow but not mouth...haaaa, begitu ke bile di translate dalam bi...ape2 je la kan...so, bile dah kate 'aku join jugak'...kene la pergi kan...huwaaaa, huwaaaa....

no matter happen, always be happy la ataullah...

~jiwa kacau lagi~

No comments: