kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, January 4, 2013

Sangat menganto0kk!!

salam..

huih, so close t be a late one to my ofis...hahaha,..how can be late if i ride motorcyle http://www.emocutez.comlike crazy...understand or not...
so, tak de mood nak spelling english hari ni...rase ngantok sangat, sakit perut http://www.emocutez.comand whatever la...hari ni bangon dah awal tapi tidow balik,...why2, owez macam tu, tak dapat nak control ase nak tidow balik tu...siap mengigau yang dah siap mandi sume...amboiihh...cam ape entah...http://www.emocutez.com...saje nak cakap aku ase ngantok sangat pagi ni...ngantok+sangat...and setelah menganalisis beberapa faktor yang menyebabkan aku dok ngantok sangat sampai tahap macam nie ialah tidow lewat....mari same2 senaraikan nape jadi camtu??

http://www.emocutez.com bermain dengan laptop sampai tak ingat kol bape, sedar2 je dah pagi...
http://www.emocutez.com terlalu stress and fikir banyak mende...nak tidow pun tak lena..
http://www.emocutez.com tibe2 je tak boleh tidow..sebelom nie boleh je...try2 still tak boleh..
http://www.emocutez.com fokus sangat buat kerje..tak tahu bile nak tidow..
http://www.emocutez.com ataupun lapar sangat...kene isi perut dulu baru boleh titow..

apapun lah alasan kenape tidow lewat, tetap akan buat kite mengantok bila bangon pagi2, bile dah mengantok, kepale pun jadi macam senget and sengal2 sikit...betol tak, mesti ade antare kamo02 orang yang de pengalaman macam tu...nasihat aku untuk membe kat luar sane...jangan tidow lewat sangat yer nanti jadi macam aku...kalau nak buat jugak its up to u all lah...sebab mybe certain orang tidow lewat pun tak jadi masalah sebab dye tak pernah kenal erti mengantok di waktu pagi...hahahaha...takde topic nak dibualkan...selamat beramal...

~ jiwa kacau ~

No comments: